Wat is er te doen op de Waddeneilanden?

Periode vanaf

Vertrekdatum

Eiland

Aantal personen

Geavanceerde zoekopties

Winkels
Eetgelegenheden
Cafe's en bars
Supermarkten
Kledingzaken
Streekproducten
Verzorging en gezondheid
Musea
Historisch
Kunst & Cultuur
Bezienswaardigheden
Sportief
Ontspanning
Kinderen
Tochten
Groepsactiviteiten
Workshops
Fietsverhuur
Taxibedrijven
Overige

Over DeWadden.nl

DeWadden.nl is een onafhankelijke boeking website voor de Waddeneilanden. We richten ons op Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog. Voordelig naar De Wadden!

Vakantie boeken

We maken het vakantiegangers gemakkelijk. Zij kunnen zoeken tussen een bepaalde periode, bladeren door de vele vakantieadressen of enkel de vakantieadressen bekijken van een specifiek Waddeneiland. Ieder vakantieadres bevat zijn eigen pagina en hierop is alle informatie te vinden die je wilt weten als huurder. Een omschrijving, de faciliteiten, foto's, prijzen, beschikbaarheid en locatie aangeduid via Google Maps. Boeken gaat via 'de grote groene knop' of via de subtielere knop onderaan de informatie. We besparen je tevens moeite door je adres automatisch in te vullen als je je postcode en huisnummer invoert.

Vakantieadres aanbieden

Verhuurders kunnen gemakkelijk hun accommodatie toevoegen aan DeWadden.nl. Zij krijgen hun eigen pagina en maken gebruik van een uitgebreid en zéér gemakkelijk te bedienen beheer systeem. Standaard prijzen en periodieke prijzen voor bijvoorbeeld een zomeractie of last-minute zijn gemakkelijk zelf te beheren. De omschrijving van uw vakantieadres en de bijbehorende foto's zijn naar eigen wens aan te passen. Reserveringen komen automatisch binnen per e-mail welke enkel bevestigd of afgewezen moeten worden waarbij de huurder automatisch op de hoogte wordt gebracht via een nette e-mail. De beschikbaarheid kalender wordt automatisch aangepast, u heeft hier geen omkijken naar. Contact opnemen met een huurder? De gegevens worden automatisch toegevoegd aan het reserveringsysteem.

Vakantieadres toevoegen?

Heeft u zelf een vakantieadres? Voeg deze dan nu toe door een account aan te maken. Dit is een persoonlijk account en hiermee kunt u daarna gemakkelijk uw vakantieadres toevoegen.

Top accommodaties & lastminutes
 
 
 
 

Voordelig naar De Wadden!

 • Texel

  Texel

  Alles over Texel, het populaire Noord-Hollandse Waddeneiland.

 • Vlieland

  Vlieland

  Alles over Vlieland, één van de Friese Waddeneilanden.

 • Terschelling

  Terschelling

  Alles over Terschelling, Fries Waddeneiland bekend van o.a. Oerol en Hessel.

 • Ameland

  Ameland

  Alles over Ameland, één van de Friese Waddeneilanden.

 • Schiermonnikoog

  Schiermonnikoog

  Alles over Schiermonnikoog, het kleinste en knustste Waddeneiland.