Het Waddenstrand schoonmaken met Doutzen Kroes

Het Waddenstrand schoonmaken met Doutzen Kroes

Wie wil dat nou niet? Topmodel Doutzen Kroes en Rivella gaan zich inzetten om het Waddenstrand op te ruimen. In de nieuwe commercial van Rivella Nederland belooft het frisdrankketen dat ze voor iedere verkochte fles één vierkante meter Waddenstrand gaan opruimen.

In de commercial vertelt Friezin Doutzen dat ze als jong meisje al vaak op de Waddeneilanden kwam. Het Waddengebied is speciaal voor haar en ze wil dat haar kinderen en kleinkinderen er net zo van kunnen genieten als zij. 

Doutzen vindt dat het Waddengebied behouden moet blijven, omdat het een heel uniek stukje natuur in Nederland is. "Als ik naar het strand ga neem ik altijd een tasje mee om zwerfafval dat ik tegenkom op te ruimen." Dit heeft ze van haar ouders meegekregen en dat wil ze ook overbrengen op haar eigen kinderen.

Samen met Rivella is Doutzen nu een actie gestart: voor iedere verkochte fles Rivella wordt één vierkante meter strand opgeruimd. Stichting De Noordzee zorgt er deze zomer voor dat het Waddenstrand op alle vijf eilanden wordt opgeruimd, mede mogelijk gemaakt door Rivella. 

Om de actie extra onder de aandacht te brengen neemt Doutzen Kroes je begin augustus mee op ontdekkingsreis naar de Waddeneilanden. Dit doet ze met drie ervaren bloggers; Barbara van Erp, Maartje van Diepstraten en Josephine Kay. Deze zullen worden gepubliceerd op Rivella.nl.

Hieronder de aankondiging van Rivella, Doutzen in actie voor de Wadden:

Door de redactie, 05/07/2016 08:55

Waddeneilanden